simple web makerjoin ons team 

heb jij interesse om bij ons te komen werken?
we zijn altijd opzoek naar full time, part time, en gast artiesten 

wat kunnen wij voor je doen?

ink united zorgt grotendeels voor het verkrijgen van klanten. natuurlijk mag je een eigen klantenbestand mee nemen. we regelen de marketing en social media. er wordt gezorgd voor prachtige foto's na afloop van je werk en er wordt online en tastbaar geadverteerd. 

onze topper van een studio manager zal er voor zorgen dat al het klantcontact inclusief afspraken plannen, e-mails beantwoorden, en het afsluiten van afspraken voorzien wordt. 
dit houdt in dat je je geheel kan focussen op je werk

ook alle suply's worden door de studio voorzien. we hebben een breed scala aan verschillende naalden, inkten, en overige materialen. 
hebben we iets niet? geen probleem dan zorgen we dat het er komt.

het enige wat je dus zelf moet voorzien is een machine en een voeding 

de werk plekken zijn voorzien van een client chair die verstelbaar is in alle houdingen, een meta work station en een daglicht lamp. we hebben voldoende armsteunen en krukken beschikbaar 

waar staan wij voor? 

wij vinden een fijne rustige werksfeer erg belangrijk. we hebben geen tijd voor stres, drama, of strijd gedrag. onze focus ligt op het leveren van qualitijd tattoos. ook vinden wij team work erg belangrijk. zo helpen we elkaar waar nodig,  zijn eerlijk naar elkaar, en kunnen problemen altijd besproken worden. grappen worden gemaakt, en de gezelligheid is aanwezig.

lijkt dit je wat? 

stuur ons een e-mail of kom langs in de studio. dan kunnen we alle mogelijkheden doornemen