site templates free download

emma van engelen is geboren en getogen in amsterdam.
deze internationale stad heeft haar in haar jeugd met veel culturen in aanraking gebracht. meditatie was het meest normale voor emma als kind, en dit heeft haar op jonge leeftijd veel inzichten gegeven over zichzelf en de wereld om haar heen 

toen emma acht jaar oud was, woonde ze negen maanden op een internationale kostschool aan de voet van de himalaya in india. hier groeide haar bewondering voor de universele cultuur van moeder aarde, de plek waar de basis van haar creatieve visie ontstond.

na de middelbare school verliet emma amsterdam voor een pittoresk dorpje in noord italie. hier ontdekte ze haar passie voor het ontwerpen van kleding. met een naaimachine en een visie op haar stijl heeft ze zelf de kunst van het modeontwerpen geleerd. ze haalt haar inspiratie uit vrouwelijke schoonheidsidealen van over de hele wereld.

ze combineert deze inspiratie met simpele western
t-shirts om de ontwerpen voor iedereen toegankelijk te maken. emma heeft de blokdruktechniek die ze gebruikt gedurende twee maanden in jaipur (india) bij traditionele leraren bestudeerd.

de ontwerpen van de t-shirts zijn geïnspireerd op de griekse mythologie, indiaanse cultuur en de japanse tattoo-cultuur.

Mobirise