tattoo conventie ''Tox cit’ ink 2024"

Luik

Het afgelopen weekend stond in het teken van de Toxcitink Tattoo Conventie in Luik, en het was een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Dit jaar kreeg Kaja een bijzondere eer: ze werd gevraagd om de competitie te jureren, een prestigieuze rol binnen de wereld van tattoo conventies.

De voorbereiding begon op vrijdag, toen we onze booth opzetten in de charmante hallen van de conventie. Nadat alles in gereedheid was gebracht, gingen we met het team en mede-artiesten op stap naar een authentiek Italiaans restaurant om het weekend goed te beginnen. De sfeer was alvast veelbelovend en maakte ons nieuwsgierig naar wat de volgende dagen zouden brengen.

Op zaterdagochtend barstte de conventie in alle vroegte los. Nog geen 5 minuten na opening en de hal was al een bruisende massa van bezoekers. De ruimte vulde zich snel met enthousiaste tattoo-liefhebbers die zich verdrongen om stickers, visitekaartjes en onze populaire geurhangers te bemachtigen. Kaja was helemaal klaar voor de uitdaging: haar flash designs uit het boek en custom ontwerpen stonden op het menu voor de dag.

Rond 18:00 uur begon de competitie, het moment waar Kaja haar rol als jurylid op zich nam, samen met drie andere gerenommeerde juryleden (@Lenytusfey @Boutdecharbon & @laurentviatourlaurenttattoo ) Ze beoordeelden elke tattoo op drie cruciale aspecten: compositie, techniek en originaliteit. Het was fascinerend om te zien hoe elk kunstwerk werd geanalyseerd en gewaardeerd, en de competitie was een knaller van een succes.

De conventie bood niet alleen visueel spektakel met de tattoo’s, maar ook met een boeiend programma van live bands, tovenaars en dansoptredens. Het was een feest met een gevarieerd aanbod aan entertainment dat de hele dag door bleef boeien. Buiten stonden verschillende foodtrucks om iedereen van vers en kwalitatief eten te voorzien.

Na een intensieve dag waren de stickers bijna op en het was tijd voor ontspanning. We trokken naar een geweldige kroeg die speciaal voor nerds was ingericht. De inrichting was een feest van herkenning met de millennial flacon, Starfighters, alien-sculpturen en een groot standbeeld van IT. Het interieur was een arcade met oude videogames, en de wanden waren versierd met sculpturen van Laurent, een van de mede-juryleden. Het was een nostalgisch avontuur dat de perfecte afsluiting van de dag vormde.

Op zondag ging alles zijn gangetje en Kaja zette nog enkele prachtige designs neer. De competitie begon om 17:00 uur en culmineerde in de uitreiking van de grote prijs van de show. Ondanks dat de conventie zijn hoogtepunten had, was de ervaring al met al bijzonder en gezellig. We hebben veel nieuwe connecties gemaakt en de sfeer was fantastisch.

Al met al was het een onvergetelijke ervaring die we zeker in onze boeken zullen schrijven. We kijken uit naar een volgende editie van dit prachtige evenement!

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer