Hoe Werken wij

Je wilt graag een tattoo, of je denkt er over na om er een te laten zetten.
Hoe pakken wij dit aan? In onze studio zorgen we voor het beste resultaat zodat zowel de klant als de artiest tevreden naar huis gaat.

Hieronder lees je uitgebreid hoe wij te werk gaan, en waar je rekening mee moet houden voor je afspraak.

een paar dingen om alvast over na te denken

Hieronder staan een aantal elementen die je op weg kunnen helpen bij het zoeken van de juiste tattoo voor jou. 

Ga voor je bij ons naar binnen loopt even op onderzoek uit. Zo kun jezelf een goed beeld krijgen van wat je echt graag zou willen.

welke stijl vind je mooi?

Er bestaan ontzettend veel tattoeage stijlen die allemaal hun eigen kenmerkende eigenschappen hebben.
Elke artiest heeft zijn eigen voorkeur(en) in welke stijl hij of zij werkt. Van full color tot geometrisch, neo traditional tot realistisch of trashpolka. De mogelijkheden zijn oneindig.
Op de pagina’s van onze artiesten vind je een duidelijk overzicht van de stijlen waarin hun zich specialiseren. Dit houdt niet in dat ze andere stijlen niet tatoeëren.
Het is dus goed om te weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. Mocht je er niet helemaal uit komen, adviseren onze artiesten je graag welke stijl(en) het beste passen bij jouw idee.

De keuze van artiest is natuurlijk key in de uitvoering van je tattoo. Zo heeft iedere artiest zijn eigen specialiteiten en stijlen waar deze in uitblinkt.
bekijk de portfolio’s van onze artiesten zodat je inzicht hebt wie het beste aansluit op jouw idee. Uiteraard is er de mogelijkheid om onze artiesten te ontmoeten voordat de tattoo wordt gezet. Dit kan bijvoorbeeld op de inloop avond. Zo kun je kijken of je ook een goed gevoel hebt bij je artiest, het is natuurlijk belangrijk dat jij je op je gemakt voelt.

Een tattoo kan ook door meerdere artiesten tegelijk gezet worden dit word een collaboration genoemd.

mocht je geen voorkeur hebben welke artiest je tattoo zet, zal onze studio manager voor jou de beste keuze maken aansluitend bij je wensen.

De plek van je nieuwe tattoo is van groot belang. Mag het gezien worden of wil je hem juist kunnen verbergen?
Ook is het belangrijk dat het ontwerp mooi aansluit op de natuurlijke vormen en lijnen van jouw lichaam. Je bent altijd welkom in de studio om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Zelf zou je bijvoorbeeld een soortgelijke afbeelding kunnen uitprinten en voor de spiegel kunnen bekijken welke plekken en/of maat je mooi vindt. Of teken met een pen een aantal keer iets op de huid waar je gedurende de dag/week wat vaker naar kan kijken. Dit kan soms helpen in het maken van je keuze.

Het is altijd handig om voorbeelden te verzamelen en mee te nemen. Onze artiesten kunnen aan de hand daarvan voor jou een unieke tatoeage ontwerpen.
Ze kunnen zien welke elementen je mooi vind of juist niet. Een handige plek om voorbeelden te vinden is bijvoorbeeld Pinterest of Instagram.
Houd er rekening mee dat onze artiesten nooit werk van een ander zullen kopiëren, of op welke andere manier dan ook namaken, ook niet als het speciaal voor jou is getekend. Voorbeelden worden slechts gebruikt ter referentie.

Inloop avond

We hebben bijna elke vrijdag avond inloop avond van 18:00 – 20:00.
De inloop avond houdt in dat onze artiesten in deze tijd niet aan het tatoeëren zijn. Daarom hebben ze dus alle tijd om geheel vrijblijvend met jouw ideeën door te nemen of om afspraken in te plannen.

Het is mogelijk je bezoek te plannen via deze link. Hierdoor kunnen we zien dat je naar de inloop avond wilt komen, En kunnen we contact met je opnemen mocht je voorkeur artiest de geplande avond afwezig zijn.

Kijk goed op social media en google voor eventuele wijzigingen in openings tijden en welke artiesten aanwezig zijn, dit wordt in het verhaal op instagram geplaatst.

LET OP:
Wil je een afspraak inboeken dient een contanten aanbetaling voldaan te worden. Met uitzondering op afspraken bij Kaja

Het kan wat druk zijn op deze avond, we helpen iedereen op binnenkomst ongeacht je geplande bezoek. We vragen niet je hele familie mee te nemen als deze geen tattoo willen, om onnodige drukte te vermijden en iedereen een rustige bespreking te gunnen.

We proberen deze avond speciaal te gebruiken voor iedereen die niet helemaal weet wat ze graag willen, of wanneer er voor een grote tattoo veel doorgenomen moet worden met de desbetreffende artiest. Wil jij een kleinere tatoeage of weet je al precies wat je wilt, dan mag je natuurlijk ook door de week langskomen. Onze studio manager zal je idee doornemen en een afspraak met je inplannen.

eEN AFSPRAAK PLANNEN

Wanneer je een afspraak wilt maken vinden we het fijn als je langs de studio kunt komen. Dan kunnen we samen face to face al je wensen op papier zetten en er zo voor zorgen dat jij je droom tattoo krijgt.
Via de e-mail of social media’s kan ooit wat verwarring ontstaan en dit willen wij met persoonlijk contact uitsluiten.

Vanaf 16 tot 18 jaar is het verplicht om met een wettelijke vertegenwoordiger langs te komen. Vanaf 18 jaar is dit niet meer nodig. Dit in verband met wettelijke toestemming.
Woon je verder dan 45 min van de studio vandaan, is het in sommige gevallen mogelijk je afspraak online in te boeken. Neem hiervoor contact met ons op.

In de studio zal onze manager beginnen met je gegevens te noteren op het afsprakenblaadje (sheetje). Hier komt je naam, geboortedatum, telefoon nummer en woonplaats te staan.

Zorg ervoor dat dit een telefoonnummer is waarop je altijd te bereiken bent. Dit in het geval van wanneer de artiest plots ziek is en je afspraak verzet moet worden. Of wanneer we eventjes een beetje extra informatie betrekkende je tattoo nodig hebben.

Verder vullen we de grootte en plaatsing van de tattoo in. Bijvoorbeeld rechter bovenarm, linker pols etc. Zodat onze artiesten een ontwerp op maat kunnen maken.

Voor sommige tatoeages zal een aftekening gemaakt worden eventuele herkenningspunten, bijvoorbeeld een moedervlek waar niet overheen getatoeëerd mag worden, of een oude tattoo worden aangegeven. Soms wordt er al een schets op de huid gemaakt en er kan met een meetlint gemeten worden, dit wordt allemaal genoteerd.
Komt je tattoo op een privé plek, dan hebben wij de mogelijkheid privacy schermen neer te zetten om waar nodig aftekeningen of metingen uit te voeren. Trek in deze gevallen altijd wat makkelijks aan voordat je naar de studio komt.

Verder staat op je afspraken blaadje de standaard regels van de ggd,  risico’s die verbonden zijn bij het nemen van een tatoeage en onze huisregels. We vragen altijd een akkoord doormiddel van een paraaf.

Om je afspraak vast te zetten is een aanbetaling vereist. Deze dient contant voldaan te worden en wordt de dag van je laatste afspraak in mindering gebracht op het totaal bedrag.
Voor kleine tatoeages geldt het bedrag van €50,- en bij dagsessies €100 per geplande dag.
Wanneer een afspraak bij Kaja geboekt wordt kan er met de pin betaald worden.
De aanbetaling is niet terug neembaar en kan met uitzonderingen doorgeschoven worden naar toekomstige afspraken.
Wanneer er geen aanbetaling is gedaan staat je afspraak ook niet vast.

Hoe berekenen wij de kosten?
Dit gaat op een paar verschillende manieren. afhankelijk van de artiest en het soort project.

We hanteren altijd een start tarief
Dit zijn de minimale kosten, ook al wil je maar 1 klein puntje. We raden dus ook aan om meerdere kleine tatoeages in 1 afspraak te plannen.

Voor de ”Medium” grote tattoos rekenen we een stuk prijs of het uur tarief.

Flash designs gaan altijd voor een speciale ”flash” prijs. Dit omdat de artiest deze ontwerpen erg graag wilt zetten.

Voor de grote projecten rekenen we ons dag tarief.

Wij geven helaas geen online prijs schattingen. Hiervoor dien je echt even langs de studio te komen

De tattoo was snel klaar, waarom zijn de kosten niet lager?

Je betaalt niet enkel en alleen voor het tatoeëren. Houd er rekening mee dat je ook betaald voor de vakkundigheid van je artiest. Dat deze snel klaar is komt door de jaren trainen en leren van het vak. Je betaald dus ook voor de kennis en bekwaamheid.

Materiaal kosten. Voor elke tattoo gebruikt de artiest een hele boel wegwerp materiaal. waaronder scheermesjes, plastic bescherming en noem maar op.

Zijn er ontwerpkosten?

Nee, we rekenen geen aparte kosten voor het ontwerpen van je design.
Dit doen onze artiesten grotendeels in hun vrije tijd.

Wat we wel rekenen is bijvoorbeeld een lijntekening maken van het ontworpen design om hier vervolgens een stencil van te maken.
Dit is vaak alleen van toepassing op grotere projecten. En is niet van te voren te maken i.v.m. eventuele aanpassingen.

Kosten:

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de artiest en het soort project.

We hanteren altijd een start tarief. Dit zijn de minimale kosten, ook al wil je maar 1 klein puntje. We raden dus ook aan om meerdere kleine tatoeages in 1 afspraak te plannen.

Voor de ”Medium” grote tattoos rekenen we een stuk prijs of het uur tarief.

Flash designs gaan altijd voor een speciale ”flash” prijs. Dit omdat de artiest deze ontwerpen erg graag wilt zetten.

Voor de grote projecten rekenen we ons dag tarief.

Wij geven helaas geen online prijs schattingen. Hiervoor dien je echt even langs de studio te komen.

Je betaalt niet enkel en alleen voor het tatoeëren, maar ook de werkzaamheden hieromheen. Houd er rekening mee dat je ook betaald voor de vakkundigheid van je artiest. Dat deze snel klaar is komt door de jaren trainen en leren van het vak. Je betaald dus ook voor de kennis en bekwaamheid.

Ook rekenen wij materiaal kosten. Voor elke tattoo gebruikt de artiest een hele boel wegwerp spullen, om besmettingen te voorkomen. Waaronder scheermesjes, plastic bescherming en noem maar op.

De kosten worden dus berekent op het totaal van de werkzaamheden. Niet enkel de tijd dat de naald je huid raakt.

Nee, we rekenen geen aparte kosten voor het ontwerpen van je design.
Dit doen onze artiesten grotendeels in hun vrije tijd.

Wat we wel rekenen is bijvoorbeeld een lijntekening maken van het ontworpen design om hier vervolgens een stencil van te maken.
Dit is vaak alleen van toepassing op grotere projecten. En is niet van te voren te maken i.v.m. eventuele aanpassingen. Ook freehand designs en het desigen samen op de dag van je afspraak worden in rekening gebracht.

Wanneer krijg ik mijn ontwerp te zien

Je krijgt je ontwerp altijd op de dag van je tattoo afspraak te zien. Tenzij anders overlegt met je artiest.

Er zijn een aantal redenen waarom wij deze regel handhaven. En de meest belangrijke daarvan is dat je eigen mening telt.
Wij hebben door de jaren heen gemerkt dat anderen vaak een erg uitgesproken mening hebben op andermans tattoo ideeën. Dit is natuurlijk niet erg, maar wij willen graag dat jij de tattoo krijgt die jij wilt. En niet afgaat op wat iemand anders ervan vindt.
Wanneer iemand die dicht bij je staat zegt dat die bepaalde dingen aan een ontwerp niet mooi vindt, ga je dit toch onbewust in gedachten nemen en rekening mee houden. Dit is voor ons de belangrijkste reden om ontwerpen niet vooraf door te sturen.
Even kort door de bocht, het interesseert ons geen moer wat tante Truus van het ontwerp vindt, als jij het vet vindt en het aan jouw wensen voldoet is dat hoe we hem gaan zetten. Het is tenslotte jou tattoo en niet die van een ander.

Ook ziet een tattoo er op papier of digitaal er heel anders uit als wanneer deze gezet is. In veel gevallen krijg je alleen een lijntekening te zien of allemaal losse stukjes van de tattoo. Vaak is hiervoor dus wat toelichting nodig vanuit de artiest, dit gaat nu eenmaal makkelijker in persoon.

Soms kun je na lange tijd gaan piekeren of je het wel echt vet vindt, terwijl je er in het begin helemaal weg van was. Onder andere ook door meningen van andere. Wij gaan voor liefde op het eerste gezicht. Voelt het ontwerp goed voor je, dan is het dat ook, dit zal na een aantal weken niet veranderen.

Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid dat iemand het ontwerp bij een anderen shop zou kunnen laten zetten. Of dat het ongevraagd online belandt. Gerespecteerde artiesten zullen een ontwerp van een ander nooit zetten en mocht het ergens anders veel goedkoper zijn, kun je je natuurlijk afvragen hoe dat komt. Wees dan ook niet bang om dit met ons te overleggen. We helpen je graag.

Zeg dat alsjeblieft, wees niet bang om alle punten aan te geven die je niet goed vindt!
Maak je geen zorgen dat we iets opnieuw moeten maken of iets moeten aanpassen.
Tatoeëren is onze passie en we willen jou de perfecte tattoo geven, we tekenen dus met liefde aan je ontwerp.

We plannen afspraken altijd ruim in, dit geeft ons alle rust en tijd om nodige aanpassingen toe te passen tot dat je helemaal tevreden bent.

Voorbereiden op de tattoo afspraak

Hoe kun je jezelf voorbereiden op de tattoo afspraak. Hieronder vind je een aantal van de belangrijkste punten.

Zorg dat je goed uitgerust bent. Ga de avond voor de afspraak niet te laat naar bed. Als je vermoeid bent kan je lichaam het proces vaak wat minder goed aan, waardoor het gevoeliger kan zijn.

Eet ‘s ochtends iets, ook al ben je geen ochtend mens of houd je niet van ontbijten. Het is erg belangrijk om toch even iets te eten, al is het maar wat yoghurt of een banaan. Een tattoo vereist ongezien veel energie van je lichaam en zonder ontbijt heb je kans om flauw te vallen.

We vragen je niet van te voren te scheren, onze artiesten zullen dit doen. i.v.m. het eventueel beschadigen van de huid. Trimmen mag natuurlijk altijd.
Let ook op met huisdieren. Over krassen en wonden kan niet worden getatoeëerd. Je zult dan open stukken in je tattoo krijgen die in een nieuwe afspraak na het genezen hiervan pas kunnen worden opgevuld.

Gebruik absoluut geen verdovende crèmes. Contacteer ons eerst voordat je dit wilt doen.
Onze artiesten zullen de afspraak annuleren wanneer ze constateren dat er verdovende crèmes gebruikt zijn en dit niet van tevoren is afgesproken. Dit heeft te maken dat de huid hierdoor ‘veranderd’, het is niet meer makkelijk te tatoeëren, de crèmes kunnen een heftiger effect hebben op de genezing en zelfs reacties opwekken in combinatie met de inkten.
Gebruik je deze wel, dan zal de artiest de aanbetaling houden en zal er een boete opgelegd worden voor de uren die hij/zij niet heeft kunnen werken.

Begin minimaal 2 weken voor je afspraak met het smeren van body lotion op de plek van je nieuwe tattoo. Dit zorgt ervoor dat je huid zacht en soepel is en het gaat je huid helpen wanneer de tattoo gezet word. Ook bevorderd dit het resultaat behoorlijk. Hoe beter de conditie van de huid, hoe mooier je tattoo zal worden. Het tatoeëren zelf is makkelijker waardoor je een mooier resultaat krijgt en je huid kan de klap wat beter opvangen waardoor de tattoo ook mooier en makkelijker geneest.

Let op: Stop tenminste 2 dagen voor je afspraak met smeren. Als je huid te vet is kan het stencil minder goed blijven zitten.

Spring voor je afspraak even onder de douche zodat je fris en fruitig bent, onze artiesten zullen dit erg waarderen. Zorg dat je schone kleding aan hebt en eventueel kleding die vies mag worden. We zetten soms spetterend goede tattoos 😛
Het is altijd handig een vest mee te nemen.
Let op dat je de plek van de tattoo niet van te voren scheert, trimmen mag wel.

Houd er rekening mee dat je minimaal de eerste 2 weken geen strakke kleding op de tattoo mag dragen. Door de wrijving hiervan kunnen lijnen van de tattoo dik en wazig genezen.
Trek makkelijke kleding aan. Zeker als we op lastig te bereiken plekken moeten werken. We vinden het gewoon oke als je in je joggingpak langskomt.

Hieronder wat tips voor specifieke plekken:
– Een tattoo onder of tussen je borsten.
Trek een bikini topje aan, zo eentje met van die verschuifbare driehoekjes, hierdoor kan de artiest overal makkelijk bij. Je kunt ook nipple covers op plakken. Daarnaast kunnen we ook schermen neerzetten voor wat meer privacy. Neem een vestje mee voor het geval je het koud krijgt.

– Een tattoo op je rug en tussen je schouderbladen:
Je kunt een vest achterstevoren aandoen zodat de rits op je rug zit. Hierdoor is je voorkant toch bedekt en lekker warm. Houd er rekening mee dat de artiest je bh los zal moeten maken als deze in de weg zit.

– Een tattoo bij je sleutelbeen/ schouder:
Neem een hemdje met spaghetti bandjes of een strapless bh mee. i.v.m. het schuren van de bandjes na afloop.

– Een tattoo op je been:
Je kunt een joggingbroek aan een kant aanhouden, wanneer de tattoo op je bovenbeen komt kun je ook een losse korte broek of zwembroek aantrekken, zodat je niet direct in je ondergoed hoeft te zitten.

Het kan handig zijn om een overleving pakketje mee te nemen en iets van suiker. We bieden in de studio koffie, thee en fris aan.
Wil je iets anders hebben, dan kun je dit het beste zelf meebrengen.
Voel je vrij je eigen snack pakketje mee te nemen, of een maaltijd als je een langere sessie hebt.

Onze studio ligt tegenover de Jumbo en dichtbij de Albert Hein. Ook hebben we een bakker en slager die een groot assortiment van broodjes aanbieden.

Het is niet toegestaan om te eten in de tattoo stoel, maar geef gerust aan je artiest aan wanneer je even een pauze wilt. Dit is geen enkel probleem, en zal plaatsvinden in het voorste gedeelte van de studio.

Je mag altijd Airpods of een iPad mee nemen om muziek te luisteren of filmpjes te kijken. Let alleen wel op dat je tijdens deze handelingen stil blijft zitten en dit eerst even overlegt met je artiest.

Iedereen kent het wel, drink geen alcohol de dag voor je afspraak. Dit maakt je bloed dunner waardoor tatoeëren wat lastiger wordt.
Ook krijg je hierdoor een minder goede nachtrust, wat kan inhouden dat het zetten van de tattoo een grotere impact kan hebben op je lichaam.
En de tattoo daarom minder mooi kan genezen. Na je afspraak mag je gerust een drankje doen, maar maak het niet te gek.
Let alleen op dat je tattoo wel schoon moet blijven.

Gebruik geen drugs de dagen voor en na je afspraak. Je lichaam verwerkt deze en scheidt er ook gedeeltes van af door je huid. Dit kan een negatieve reactie geven met de inkt. Ook kun je erg vermoeid zijn en heeft je lichaam al een flinke klap gehad, hierdoor daarom een echte no-go.

De tattoo afspraak

Hoe ziet de dag eruit

Je artiest zal het ontwerp laten zien wat hij/zij voor je getekend heeft. Vaak gaat het om een lijntekening, dit is dus niet het uiteindelijke resultaat. De artiest zal even met je doornemen wat de bedoeling van het ontwerp is en je hebt alle tijd om hier rustig naar te kijken. Mocht je dingen willen aanpassen kan dat natuurlijk, geef dit gerust aan. Check vooral ook even of datums kloppen en of de spelling klopt.
Wanneer het ontwerp is goed gekeurd wordt de exacte maat bepaald en mag jij even je handtekening, naam en de datum op je afspraken blaadje zetten ter bevestiging.
De artiest zal zijn/haar station klaar maken en een stencil van het ontwerp maken.
Wanneer jij en de artiest er klaar voor zijn zal het stencil geplakt worden. Hiervoor wordt eerst de huid klaar gemaakt, haartjes worden weg geschoren en de huid wordt ontsmet en schoongemaakt. Een tattoo crème wordt aangebracht om het stencil over te brengen.
De artiest zal je aanwijzingen geven over hoe je het beste kunt gaan staan, en zal vervolgens het stencil op plakken. Wanneer de artiest tevreden is over het stencil mag je in de spiegel kijken om te zien wat je er van vindt, wees vooral eerlijk. Wil je het ontwerp een paar mm opgeschoven hebben geef dit dan aan. Je artiest zal samen met je kijken en tot een perfecte positie komen. Pas als jullie beide er over eens zijn zal het stencil blijven staan. Dit moet dan even 5-15 min drogen.
Als het stencil eenmaal droog is kan er aan de tattoo begonnen worden.
De artiest zal je door het proces loodsen en precies vertellen wat hij/zij aan het doen is of gaat doen. Mocht je je op welk moment dan ook eventjes niet goed voelen, of als je gewoon even een pauze wilt, geef het gewoon aan. Ga niet zomaar bewegen, alles aan je lichaam beweegt met elkaar mee. En stilzitten geeft nu eenmaal de beste resultaten. Wanneer het tatoeëren ten einde komt mag je in de spiegel kijken. Zie je dan nog dingetjes die je niet helemaal aanstaan, geef het dan aan. Nu kan het nog aangepast worden.
Als jullie beide tevreden zijn over het resultaat worden er foto’s gemaakt. Hierna wordt de tattoo ingepakt en zal je artiest de nazorg uitleggen.
Luister goed naar wat de artiest je uitlegt, want de nazorg is net zo belangrijk als het tatoeëren zelf.
Gebruik uitsluitend de producten aangeraden door de artiest. Ook kun je een flyer met de instructies meekrijgen.

na de afspraak

Ons werk is klaar, maar dat van jou nog niet. Lees hieronder hoe het na je afspraak verder gaat.

Zoals eerder gezegd is de nazorg net zo belangrijk. De innerlijke genezing van de tattoo duurt bij iedereen ongeveer 6 weken. Ondanks

dat de tattoo er na en paar dagen er genezen uitziet.

De artiest zal je de beste nazorg instructies mee geven gebaseerd op jouw specifieke tattoo. Volg deze nauwlettend op. De artiest weet door de jaren ervaring welke methodes het beste werken voor zijn specifieke werk. Het kan dus zijn dat de nazorg afwijkt van andere tatoeages die jij of je vrienden hebben.

Hieronder een aantal algemene regels:

Draag tenminste 3 weken geen strakke of synthetische kleding op je tattoo, dit geldt ook voor sieraden.

Let op met huisdieren, vuil werk of nieuwsgierige mensen. Het blijft een wond en hier wil je geen bacteriën in krijgen.

Minimaal 2 weken niet zwemmen, zonnen, zonnebanken of in de sauna. Langer is beter. Wil je na deze tijd toch de zon in? Smeer je tattoo dan goed in met een door de artiest aangeraden zonnebescherming.

Douchen mag gewoon, maar let op dat je de tattoo niet onnodig lang weekt. Ga dus niet in bad.

Wanneer je jouw tattoo goed verzorgd zullen hier geen korstjes op komen. Iedere tattoo gaat na een paar dagen vervellen. Ga niet aan deze
velletjes pulken of trekken, laat ze lekker zitten. Zo voorkom je dat je inkt mee trekt en het lelijk geneest.

Wanneer het vervellen over is lijkt de tattoo genezen. Maar niks is minder waar.
Het mag er van de buiten kant goed uitzien, maar van binnen is je lichaam nog hard aan het werk om het kunstwerkje te bewaren. Volg
dus de instructies goed op. Tot minimaal 6 weken voor het beste resultaat.

Bij het afrekenen van je tattoo kun je een blaadje mee krijgen waar de nazorg nog eens goed op omschreven staat. Je mag ons ook altijd een berichtje sturen met eventuele vragen.

We verkopen in de studio alles wat je qua verzorging nodig kunt hebben. KLIK HIER

We zien je tattoo graag terug nadat deze genezen is. Zo kunnen we zien hoe ons werk geneest, dit is erg leerzaam voor onze artiesten. Ook kunnen we dan zien of de tattoo bijgewerkt moet worden.

Bijwerken is in heel veel gevallen niet nodig. Maar toch vragen we altijd om naar 6 weken even terug te komen, of een
hele duidelijke foto in daglicht te sturen.
Dan kijken we samen hoe je tattoo genezen is. Mocht je tattoo niet helemaal goed genezen zijn, of zijn er kleine stukjes weg gevallen. Dan plannen we een afspraakje in om je tattoo gratis bij te werken, op voorwaarde dat deze goed verzorgd is. Wacht niet te lang met terug komen want deze garantie is niet voor altijd geldig. We stellen een maximum tijd van 4 maanden na het zetten.
Buiten deze tijd moeten we helaas een bedrag in rekening brengen voor het bijwerken.

Vingers en voeten zijn uitgesloten van deze garantie.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer