tattoo conventie ''Inkpact 2023"

Hasselt

Op 28 en 29 oktober stond het team van Ink United klaar voor een opwindend weekend vol tattoo-kunst en avontuur op de Hasselt Tattoo Conventie. De voorbereidingen begonnen op de eerste dag met het opzetten van hun stand, compleet met posters en een portfolio vol meesterwerken. Natuurlijk mochten de welbekende geurhangers niet ontbreken.

Hoewel studiomanager Swen deze keer afwezig was, kon het team rekenen op de hulp van Renée.
Kaja startte de dag met het aanbrengen van een prachtig neotraditioneel stuk op de binnenkant van een onderarm bij Femke. terwijl Jeroen zijn artistieke vaardigheden tentoonspreidde met een freehand kalligrafie-tatoeage op een been en knie.

De conventie hal was gevuld met een levendige mix van getalenteerde tattoo-artiesten en indrukwekkende sportauto’s. Gedurende de dag bood het podium een variëteit aan shows, van vuuracts met vuurspuwers en danseressen tot Burlesque-optredens en live-muziek.

Een onverwachte gast voegde nog meer gezelligheid toe aan het evenement. Het was niemand minder dan Orion. Ook de ouders van Kaja waren langs gekomen om hun support te laten zien.

Aan het einde van de dag nam Kaja met haar stuk op Femke deel aan de tattoo-wedstrijd, die bijzonder spannend bleek te zijn. Door een wijziging in de categorieën moest ze meedoen in de categorie ‘color’, te midden van een diverse groep artiesten. De jury, bestaande uit Illia Tereshchenko, Wendy Prinsen, Michael Murolo, Cindy Frey en Nicolò Grignani, stond voor een uitdaging. Na een intense competitie en een gelijk aantal tokens met Patrycja Wojciechowska werd Kaja beloond met een prachtige tweede plaats, wat een ongelooflijke prestatie was!

Na een succesvolle eerste dag, ging het team samen naar Burger King om bij te tanken voor de volgende dag. Helemaal de tijd vergeten werd het al aardig laat. Ze verbleven op een oud landgoed, gelukkig wilde de eigenaar ons zo laat nog opvangen. Na een ontbijtje verzorgt in de eetzaal van dit landgoed omringd met gekke taxidermie dieren kon het team er weer tegen aan.
Op dag twee stonden ze weer paraat in de Hasseltse hallen, waar Kaja een familielid mocht tatoeëren en Jeroen verschillende projecten uitvoerde voor trouwe klanten, zelfs enkelen die speciaal uit Duitsland waren gekomen.

Naast de indrukwekkende tattoo’s en auto’s in de conventie hal, ontdekten ze ook een aangrenzende erotische beurs die hun nieuwsgierigheid prikkelde. Een van de meest opvallende ervaringen was het zien van een man die al meer dan vijf uur omwikkeld met folie vast zat aan een tafel! Ieder zijn ding zullen we maar zeggen.

Hoewel de artiesten op dag twee geen prijzen in de wacht sleepten, maakte dat de conventie niet minder geslaagd. Het was een prachtige editie van de Hasselt Tattoo Conventie, vol artistiek talent en onvergetelijke momenten.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer