tattoo conventie ''Ink n Art 2023"

ink n art - den bosch

Op 27 en 28 mei 2023 was het team van Ink United klaar voor een onvergetelijk weekend vol tattoo-kunst en plezier op de Ink n Art Tattoo Conventie in Den Bosch. Het team bestond uit Max, Kaja en Renée, die allemaal klaar stonden om hun artistieke talenten te tonen aan het publiek.

De stand van Ink United was geplaatst naast die van Ravi en Elize, een super gezellig stel artiesten om langs te zitten. De stand was prachtig versierd met prints en flash boeken, waaronder het flashbook van Renée met haar unieke kikker ontwerpen, dat veel aandacht trok van bezoekers. Ook had Zandri haar prachtige creaties tentoon gesteld.

Op de eerste dag van de conventie kreeg Kaja de kans om een groot neotraditioneel stuk te zetten van Sint Maarten op zijn paard, bij Nicky die zich als een ware kampioen gedroeg tijdens deze sessie. Ondertussen zette Max een reeks kleinere ontwerpen, die allemaal even indrukwekkend waren.

De sfeer op de conventie was levendig, met tal van shows en live muziek die het evenement nog specialer maakten. Op dag twee stapte Pepijn onder de naald bij Max voor een prachtig Japans Oni-masker op zijn borst. Kaja had ook een walk-in en mocht een geweldig kleurrijk stuk zetten bij Crista, waarmee ze uiteindelijk de eerste prijs won in de categorie neotraditional.

Na afloop van de conventie genoten Renée en Kaja van een gezellig diner in Den Bosch met Elize, Ravi en een aantal vrienden van het stel. Ondanks enige moeite om daar te komen, werd alles goedgemaakt door de warme sfeer en het heerlijke eten. Het team kijkt al uit naar volgend jaar, in de hoop op een nieuwe editie van deze fantastische conventie.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer