tattoo conventie ''Ink n Arts 2022"

ahoy rotterdam

Het was alweer een flinke tijd geleden dat er een tattoo conventie plaats heeft mogen vinden. maar het laatste weekend van april was het eindelijk  zover. de ink n arts conventie die plaatsvond in rotterdam stond voor de deur. 

De dagen voor dit weekend heeft swen ervoor gezorgt dat alle spullen ready to go waren. de machines ingepakt, de karren aangevuld en in de bus gezet, maar vooral een flinke lading goede zin ging er mee.

Eenmaal aangekomen in het ahoy gingen we op zoek naar onze booth. we hadden ruimte voor maar liefst 4 artiesten.
Jeroen , max, orion en kaja mochten hier hun spulletjes opbouwen en vette tattoos gaan zetten! gelukkig waren swen, renée en zandri er ook om ons te helpen.

Orion ging verder aan een mega groot rug stuk dat hij op zijn broer en studio manager jimmy was begonnen.
Jeroen mocht een super gaaf stuk gaan zetten, geheel in zijn eigen stijl. en kaja had een vriend van haar meegenomen om een neotraditioneel kleur stuk te zetten.
max ging voor de walk-ins en had de hele tafel vol liggen met eigen ontworpen flash om te zetten. dit was zijn aller eerste conventie ooit! super spannend dus! nadat orion klaar was met de tattoo van zijn broer ging jeroen hem een mega vet script stuk zetten.

Als verrassing en voor de gekkigheid hadden we onze ”get what you get” automaat ook mee genomen. deze hadden onze artiesten de dagen van tevoren aangevuld met allerlei gekke, grappige, en coole ontwerpjes. voor een klein bedrag kon je aan de machine draaien en deze tattoo werd dan bij je gezet. er waren tegen onze verwachtingen in toch een flink aantal waaghalzen die dit aandurfde!

Het einde van de eerste dag zit eraan te komen en dat houdt in dat het tijd is voor de competitie. kaja ging mee doen aan de categorie neotraditioneel en naar veel overhalen had jeroen zich ingeschreven voor de categorie script. 

De competities werden door een vak jury van maar liefst 5 man gejureerd. alex pancho, bertina rens, jim orie, vu ngoc tan en willem tigelaers.

Als eerste was de categorie neotraditional aan de beurt. super spannend want er waren heel veel deelnemers. maar desondanks nam kaja een prachtige 2e prijs mee naar huis.

Als laatste categorie kwam script. hier deed jeroen aan mee. zijn aller eerste competitie ooit! en wat waren de jury’s fan van zijn werk! vol overtuiging deelde ze de punten uit. helaas net niet genoeg om de 1e prijs mee naar huis te nemen omdat er in deze categorie, maar 1 prijs weg te geven viel… maar de behaalde 2e plek was wel dik verdiend!  

‘S avonds zijn we nog gezellig de stad in gegaan, en hebben heerlijk gegeten en gedronken. hierna lekker neergeploft op onze hotel kamers want zondag moesten we er weer tegen aan!

Renée kon de kriebels niet weerstaan en besloot zelf ook een tattoo te nemen. dit heeft ze gedaan bij edith. een super tof dracula konijntje. zondag hadden onze artiesten geen tattoos meer geplant en hadden ze dus alle tijd voor walk-ins en flash designs te zetten. natuurlijk tussen het rondlopen en socializen door.

Al met al was het een geslaagd weekend! dit gaan we vaker doen!

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer