tattoo conventie ''Ink n Arts 2023"

Ahoy Rotterdam

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse bezoekje aan de rotterdam tattoo conventie in het ahoy. 7 man sterk trokken we de hallen in en bouwden we onze stand op. onze tafels waren gevuld met heel veel coole stickers, prints en flashboeken. zelfs reneé had haar flashbook mee genomen die helemaal gevuld was met leuke kikker designs die bij iedereen in de smaak vielen. 

Max had het hele weekend tijd om zijn flash designs te zetten, en wat zijn er vette ontwerpjes gekozen! de eerste dag mocht hij een grote walvis zetten bij marishka, helemaal in kleur zelfs. iets wat we bij max niet zo vaak zien. maar wat heeft hij dit design genailed!! later op de dag deed hij met dit stuk ook mee aan de competitie. er werden veel tokens uitgedeeld aan zijn stuk maar helaas niet genoeg om te winnen.
kaja was begonnen aan een flink stuk op johannes die de nodige aandacht trok van het publiek met zijn fanatieke gezichts uitdrukkingen. 

Die avond zijn we helemaal uitgeput van de harde muziek en indrukken even naar het hotel gegaan om vervolgens met z’n alle de vapiano’s onveilig te maken. we sloten de avond af met wat drankjes in de hotel bar.

Dag 2 begon super, altans voor de meeste van ons. swen was savonds nog opstap naar de karaoke bar gegaan en had er een lange nacht van gemaakt. ondertussen dat wij met z’n alle lekker van het ontbijt aan het genieten waren, met de gepocheerde eieren en verse pannenkoekjes was swen nog met moeite uit bed aan het komen.
Een maal weer goed en wel in de conventie hallen ging kaja weer verder met het stuk op johannes en mocht max wederom wat gave flash designs zetten.

Het was een top conventie en we hebben weer even gezellig kunnen bijkletsen met onze collega’s van andere studio’s

Het einde van de conventie naderde en kaja deed deze keer ook mee aan de competitie. helaas kreeg ze dit maal geen tokens in volle verontwaardiging van veel publiek en andere artiesten.
maar dat mocht de pret niet drukken want wat is het een vette tattoo geworden! na alle spulletjes weer in de bus geladen te hebben zat het weekend er weer op. tot de volgende keer 🙂

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer