tattoo conventie ''Ink Panthers 2022"

eci roermond

2 – 3 juli waren we te vinden op de eerste editie van de ink panthers tattoo conventie in roermond.
samen met max, swen, renée, zandri en kaja hadden we onze stations opgebouwd in een van de gezellige ruimtes van de eci cultuur fabriek. elke ruimte was totaal anders maar stuk voor stuk ingericht met goede artiesten.

Onder het genot van goede muziek en lekker eten zijn we het weekend uitstekend doorgekomen. buiten was een gezellige tuin waar vers indonesisch eten werdt bereid en de biertjes lekker koud van de tap kwamen. wat wil je nog meer?

Max had zich dit weekend gebogen over een lastige cover-up op de pols. 2 hele gave visjes, en allerlei walk-in’s

Kaja mocht de eerste dag een neotraditioneel stukje bij kristal zetten. heel toepasselijk ook want het ontwerp waren ook kristallen. dit stuk deed later na ook mee aan de competitie.
waarmee ze samen een prachtige 2e plaats bemachtigde in de categorie best-neotraditioneel gejureerd door daniele cugliara en gabriele chiarini uit italië

Dag twee was kars aan de beurt met een mooi ode stukje aan zijn moeder. kaja kreeg de vrije hand in het ontwerp zolang er maar een banner en wat vuur in zat. ook dit werkje deed mee aan de competitie en werdt flink onder de loep genomen door de jury. ze won een geweldige 1e plaats in de categorie best-color

Volgend jaar zijn we er weer bij. het was super gezellig! tot dan 

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer