tattoo conventie ''Ink n Art 2024"

Ahoy Rotterdam

Op 9 en 10 maart was het eindelijk zover: de Ink n Art Conventie in Ahoy Rotterdam stond op het programma. Voor het team van Ink United was dit een van de best voorbereide conventies ooit. Het inpakken verliep zo soepel en vlot dat ze bijna het gevoel hadden dat er iets mis moest zijn. Maar eenmaal aangekomen in Rotterdam bleek alles perfect.

Samen met Max bouwde het team de stand van Ink United op. Tegenover hen stonden Jeroen en de mannen van OD, terwijl Elisa en Ravi van Kapitaal naast hen stonden. De belofte van gezelligheid hing in de lucht, en met René, Zandri, Freek en Swen was het hele team compleet.

Kaja had de taak op zich genomen om Joep’s onderarm dicht te zetten en te voorzien van een prachtige neotraditionele slang. Max had het hele weekend gereserveerd voor walk-ins. Tijdens de wedstrijd behaalde Kaja een mooie derde plek, hoewel dit helaas geen trofee opleverde kon dat de tevredenheid niet drukken. Eliza daarin tegen behaalde een 1e plaats met black&grey! Na de wedstrijd pakten ze hun spullen en maakten zich klaar voor de afterparty, die plaatsvond op een boot met DJ Tony Junior. Het wiebelen van de boot voegde nog wat extra spanning toe aan de avond maar gelukkig bleek iedereen na afloop gewoon recht te kunnen lopen.

De volgende ochtend genoten ze gezamenlijk van een ontbijt en maakten ze zich klaar voor dag twee van de conventie. Max was weer druk bezig met walk-ins, terwijl Kaja haar vriend onder de naald nam voor een gaaf flashdesign uit haar boek.

Al met al was het een geslaagd weekend vol kunst en gezelligheid. Het team kijkt al uit naar volgend jaar, wanneer ze hopelijk weer samen kunnen schitteren op de Ink n Art Conventie in Ahoy Rotterdam.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer