tattoo conventie ''InkPanthers 2023"

inkpanthers - roermond

Het weekend van 16-17 juli was een gezellig weekend voor het Ink United-team,
want we waren te gast op de Roermond Tattoo Conventie, georganiseerd door de Jennifer en Robbin van Ink Panthers. De groep bestond uit Kaja, Jeroen en onze vaste gastartiest Ivan, die voor het eerst zijn kunsten tentoonstelde op een conventie. En natuurlijk mochten we Apprentice Renée niet vergeten, ze zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep.

Ink United stond naast Jeroen, Suzanna en Josefien van Count Your Blessings.
Wat een gezellige bedoeling is! Op de eerste dag van de conventie begon Kaja met een kleurrijk neotraditioneel stukje van een roodborstje.
Jeroen daarentegen ging de uitdaging aan met een indrukwekkende schedel, verfraaid met zijn kenmerkende calligraphy.

De Roermond Tattoo Conventie georganiseerd door Ink Panthers, staat bekend om zijn intieme sfeer en de warme banden tussen artiesten. Het is altijd een genoegen om collega’s na enige tijd weer te ontmoeten en gezellig bij te kletsen over ons vak. Tijdens deze conventie werd Kaja zelfs geïnterviewd door Tattoo Nieuws, wat haar ondanks dat ze het ongemakkelijk vond haar toch wel weer even in de schijnwerpers zette.

(Klik hier om het interview te bekijken)

Op de tweede dag was het de beurt van Renée om zelf onder de naald te gaan, waar Kaja een gaaf blackwork-neotraditioneel stukje ging zetten. Jeroen stond, deze Dag zijn plek af aan Ivan. Hij begon met een realistisch horrorportret op Orion, en om het nog mooier te maken won hij na een hele dag werken een welverdiende derde prijs!

Helaas hebben Jennifer en Robbin besloten om in 2024 geen nieuwe editie van de conventie te organiseren. Maar we kunnen met zekerheid zeggen dat deze editie zeker geslaagd was, en we hopen in de toekomst op weer een gezellige conventie van de ink panthers.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer