tattoo conventie ''Tattoo expo 2023"

mecc maastricht

Het team van Ink United was dit weekend weer eens afgedaald naar Limburg. Het was weer een aantal jaar geleden dat de tattoo expo van Maastricht heeft mogen plaatsvinden. dit jaar ging gelukkig door en wij waren van de partij! Het gezelschap was voor dit uitje compleet met Swen onze studio manager, Jeroen, Max, en Kaja, en niet te vergeten Renée, die altijd paraat staat om alles in goede banen te leiden. We hadden deze conventie ook een leuke win actie, waarbij bezoekers een gokje mochten wagen hoeveel paaseitjes we in een bakje hadden gestopt. Velen deden actief mee, maar wat vooral bijzonder was waren de antwoorden.

De Maastricht Tattoo Conventie bracht een nieuwe reeks uitdagingen en opwinding voor het team. Jeroen, bekend om zijn ongeëvenaarde free hand kalligrafie-stukken, creëerde weer een meesterwerk en ging ook verder met het werken aan een indrukwekkend stuk op Swen’s been, Die terwijl dit gebeurde zich lekker in dromenland bevond.

Kaja had dit keer voornamelijk de focus op het zetten van flash designs. Haar kunstwerken lagen verspreid over de tafel en trokken de aandacht van bezoekers met hun unieke stijl.

Max had de eer om een verbluffend flash design in kleur te zetten, Ook dit werd op de conventie gekozen. geïnspireerd door de rijke tradities van de Japanse kunst mocht Max weer lekker aan de slag met kleurtjes. Het resultaat was een adembenemende tatoeage die de bewondering van velen trok en het vakmanschap van het team onderstreepte.De Maastricht Tattoo Conventie bood niet alleen een kans om geweldige tatoeages te zetten, maar voor onze artiesten om te socializen met collega’s en tattoo-liefhebbers. Het was een gelegenheid om ervaringen te delen, nieuwe vrienden te maken en de passie voor tattoo-kunst te delen.

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer