tattoo conventie ''Tomorrowland 2023"

Boom België

Het begon allemaal op de Roermond Tattoo Conventie, waar een onverwachte kans zich aandiende. Kaja werd benaderd en kreeg de vraag of ze interesse had om als tattoo-artiest naar Tomorrowland te gaan. Die vraag was een no brainer natuurlijk.  Haar werk werd beoordeeld en nog die zelfde avond had ze haar tickets in handen. Wat een ongelofelijke kans!

Op 20 juli was het zover. Kaja pakte haar koffers en begon aan de reis naar Boom, België. Eenmaal daar aangekomen, ontmoette ze Zianni en Sett van de studio Rebbels and Rustlers, die ervoor zorgden dat het tatoeëren vlekkeloos verliep. Samen met Eliza en Ravi brachten ze hun benodigdheden naar het festivalterrein.

De camping van Tomorrowland was al een festijn op zich, met een eigen festivalterrein inclusief een grote stage, winkels, eettentjes en zelfs een tattoo studio. Hier ontmoetten ze Lauro, die verantwoordelijk was voor de studio op de camping.

Op het daadwerkelijke festivalterrein was het een flinke wandeling naar de tattoo studio, maar bij aankomst was het uitzicht op de main stage adembenemend. De studio was gevuld met een geweldig team van internationale artiesten, geselecteerd van over de hele wereld. We werkten in shifts, samen met Igor, Eliza en Ravi en wisselden natuurlijk af met andere groepen.

Klanten konden kiezen uit vooraf gemaakte ontwerpen die allemaal gerelateerd waren aan Tomorrowland. De planning werd strak geregeld door de dames aan de balie, waardoor iedereen wist wat er ging gebeuren. Het was een gezellige en interessante ervaring om zoveel verschillende mensen te ontmoeten. Soms was communicatie een uitdaging als de taal niet werd gesproken maar gelukkig was er altijd wel een tolk beschikbaar. De eerste dag van het festival was onze agenda al volledig vol geboekt. Mensen stonden uren in de rij om hun officiële Tomorrowland tattoo in te plannen. Sommige probeerde zelf al meerdere jaren een plaatsje te bemachtigen. Het was dus super mooi te zien dat het ze dit jaar gelukt was.

Dankzij de sponsoring van Kwadron en Bepanthen waren we voorzien van alle benodigdheden om ons werk uit te voeren. Buiten het werk werd er goed voor ons gezorgd met heerlijke maaltijden en een comfortabele slaapplek op de VIP crew camping, compleet met eigen douches en toiletten.

Na het werk genoten we volop van het festival, met geweldige dj’s zoals: Tiësto, Martin Garrix, Paul Kalkbrenner, Afrojack en nog vele andere. Op het terrein kwam je lopende acts tegen en er waren doordachte details overal om je heen. Het was een onvergetelijke ervaring die nog lang zal nagalmen in onze herinneringen. Acht dagen verdeeld over 2 weken, werkten we op het festival, genietend van de sfeer, muziek en de magie van Tomorrowland. 

Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0
Naam
E-mail
Telefoonnummer